Ayrıntılı Konu Bilgileri
Sayfa BaşlığıKonu: Tarih Kodlama Makinası Fiyatları ve Türleri
Mesaj SayısıMesaj Sayısı: 0 cevap var
OkumaGösterim: 319
Google Özel Arama

Gönderen Konu: Tarih Kodlama Makinası Fiyatları ve Türleri  (Okunma sayısı 319 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tarih Kodlama Makinası Fiyatları ve Türleri
« : 17 Kasım 2018, 15:13:35 »


 

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Tarih kodlama makineleri ürünlerinizin son kullanma tarihi, üretim tarihi, ürün fiyatı, gramajı gibi detayları ürünlerin üstlerine yerleştirmeniz için geliştirilen makinalardır. Bu makinalar sayesinde ürününüze ait detayları yüksek bir hızla işleyebilirsiniz. Bu makinalar sayesinde karton, alüminyum folyo, mukavva gibi etiket türleri üzerine baskı yapabilirsiniz. Tarih kodlama makinaları kendi içerisinde çeşitlere ayrıldığından dolayı kendi üretim hattınıza en uygun olanını seçmelisiniz. Renas Makina olarak bu konu hakkında sizlere rehber olabilme amacı ile bu yazıyı ele aldık. Yazı boyunca tarih kodlama makinaları ile ilgili detayları ve kullanabileceğiniz ürün örneklerini sizlere sunacağız.

Otomatik Tarih Kodlama Makinaları

Tarih kodlama makinası seçimi yaparken makinanın üretim hattınız ile uyumlu olmasına dikkat etmelisiniz. Otomatik tarih kodlama makinası olarak bu başlık altında örnek vereceğimiz ürünün tam adı HP241K paketleme makinaları için 3 satır otomatik kodlama makinasıdır. Dolayısıyla bu makine yatay ve dikey paketleme makinaları ve etiketleme makinaları ile uyumludur ve kolaylıkla senkronize edilebilir. Bu makine ile yaptığınız ayarlar şaşmaz ve tarihi tam istediğiniz yere basar.

Bu otomatik tarih kodlama makinasının başlıca özelliklerini aşağıdaki gibi sıralayabiliriz:

·        Sıcak baskı folyosu sayesinde problem yaşamadan tarih baskısı yapabilirsiniz.

·        Yapılan tarih baskısı +80 ve -30 derece aralıklarında dezenformasyona uğramaz.

·        Naylon film, PE/PP, triblex, lamineli PVC gibi yüzeyler de dahil olmak üzere tüm etiket yüzeylerine baskı işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

·        Ürün her satırda olmak üzere 10 karakterden meydana gelen kodlama kapasitesi olacak şekilde geliştirilmiştir.

·        Dakikada 120 adet baskı yapabilme kapasitesi vardır.

·        Ürün 30 cm’dir.
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap fiyatları ve özellikleri ile ilgili daha fazla detay için linke tıklayabilirsiniz.

Yukarıda örnek verdiğimiz otomatik tarih basma makinasının bir başka versiyonu daha bulunmaktadır. Bir önceki örnekteki makina 30 cm iken şimdi örnek vereceğimiz otomatik tarih kodlama makinası 40 cm’dir. Aynı model olduklarından dolayı aralarındaki tek fark boyutlarıdır. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap (40 cm) ve özellikleri ile ilgili detayları incelemek isterseniz linke tıklayabilirsiniz.

Yarı Otomatik Tarih Kodlama Makinası

Yarı otomatik tarih kodlama sayesinde maliyeti yüksek ve problemli kodlama sistemlerini artık bir kenara koyabilirsiniz. Nitekim inkjet kodlama makinalarına bile kıyasla neredeyse 9 kat daha makul maliyetle kodlama işlemlerini ilerletebilirsiniz. Üretim tarihi, son kullanma tarihi, ürün gramajı ve fiyatı gibi birçok bilgiyi baskılayabileceğiniz bu makinayı yüksek bakım maliyetleri ödemeden uzun süre kullanabilirsiniz.

·        RHP-240 yarı otomatik tarih kodlama makinasının genel özellikleri aşağıdaki gibidir:

·        Kodlama işlemi bir motor aracılığı ile gerçekleştirilir. Yani insan gücüne gerek olmaz.

·        Kullanım şekli oldukça kolaydır.

·        Temel olarak iki farklı çalışma moduna sahiptir. Bunlardan bir tanesi pedal ile çalıştırma iken bir diğeri zaman ayarlaması üzerinden makinayı belli aralıklarla çalıştırmaktır.

·        +90 dereceye kadar olan ortamlarda yapılan baskı hiçbir şekilde silinmez.

·        Laklı ve selefonlu alanlarda kodlama işlemi daha rahat bir şekilde yapılabilmektedir.

·        Onlarca ambalaj çeşidi üzerine baskı yapabilirsiniz.

·        Ortalama olarak her satırda 12 karakter ile çalışmaktadır.

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap fiyatı ve özellikleri ile ilgili daha fazla detaya ulaşmak için linke tıklayabilirsiniz.

Manuel Tarih Kodlama Makinası

Otomatik ve yarı otomatik tarih kodlama makinalarından örnekler sunduk. Şimdi ise sırada son olarak manuel tarih basma makinası var. Fiyat avantajı ve fonksiyonelliği ile ön plana çıkan manuel tarih kodlama makinası sayesinde maliyeti yüksek ve problem yaşatan tarih kodlama makinalarını bir kenara atabilirsiniz. İnkjet kodlama makinalarına kıyasla neredeyse 8 kat daha az maliyetli olan bu ürün bakım olarak da sizi büyük bir külfet altına sokmaz. Üretim tarihi, son kullanma tarihi, ürün boyutu, fiyatı gibi çeşitli bilgileri kodlayabileceğiniz bu makina modelinin tam adı RDY-8 manuel tarih kodlama makinasıdır.

RDY-08 manuel tarih kodlama makinasının başlıca özelliklerini aşağıda bulabilirsiniz:

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

·        +90 derece sıcaklığa kadar yapılan baskı silinmez.

·        İnce pet yoğurt kapaklarından alüminyum folyolara kadar birçok ambalaj türü üzerine rahatlıkla baskı yapılabilmektedir.

·        Baskı kalitesi oldukça yüksek bir makinadır. Basılan ürünlerde matbaada basılmış gibi bir his verir.

·        18 cm2 alan kaplayan manuel tarih atma makinası için fabrika ya da iş atölyelerinizde rahatlıkla alan bulabilirsiniz.

·        Ribonu sayesinde 3 satırda 8 bin kodlama işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

·        Ortalama olarak her satırda 12 karakter ile çalışmaktadır.

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap fiyatı ve özellikleri ile ilgili detaylara linkten erişebilirsiniz. Öte yandan link üzerinden ürünün tanıtım videosunu da bulabilirsiniz.

Renas Makina olarak tarih kodlama makinaları ile ilgili detaylı bilgi almak isteyen kişilere yönelik hazırladığımız yazının sonuna geldik. Yazının sizler için bilgilendirici olmasını umar ve manuel tarih kodlama makinaları ile ilgili kafanızda hala soru işaretleri olması durumunda bizimle 0 (216) 470 83 74 numaralı destek hattından iletişime geçebileceğinizi hatırlatmak isteriz.

Kaynak: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
« Son Düzenleme: 17 Kasım 2018, 15:17:36 Gönderen: renasmakina »


Paylaş delicious Paylaş digg Paylaş facebook Paylaş furl Paylaş linkedin Paylaş myspace Paylaş reddit Paylaş stumble Paylaş technorati Paylaş twitter
 

Benzer Konular

  Konu / Başlatan Yanıt Son İleti
1 Yanıt
1253 Gösterim
Son İleti 30 Temmuz 2009, 12:14:28
Gönderen: iğneci
0 Yanıt
273 Gösterim
Son İleti 04 Ağustos 2016, 22:10:15
Gönderen: zubamba
0 Yanıt
277 Gösterim
Son İleti 28 Şubat 2017, 17:57:17
Gönderen: renasmakina
0 Yanıt
258 Gösterim
Son İleti 07 Mart 2017, 14:32:25
Gönderen: renasmakina
0 Yanıt
401 Gösterim
Son İleti 06 Aralık 2018, 14:56:51
Gönderen: renasmakina