Ayrıntılı Konu Bilgileri
Sayfa BaşlığıKonu: mini etek
Mesaj SayısıMesaj Sayısı: 0 cevap var
OkumaGösterim: 691
Google Özel Arama

Gönderen Konu: mini etek  (Okunma sayısı 691 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mini etek
« : 07 Mart 2017, 11:37:56 »


 

Etek modelleri hakkında bilgi sahibi olun ve size uygun olanı belirleyin. Birçok etek türü vardır ve temel etek çeşitlerini bilmek sizin için iyi bir başlangıç olabilir. Aşağıda anlatılacak olan etekler Standard etek tipleridir.

Elbise giymek için uygun moda sahip değil misiniz? O zaman kesinlikle eteklerin harika ve çeşitli dünyasına göz atmalısınız. Günlük olarak kullanabileceğiniz etek türlerin yanı sıra özel günlerde de eteği tercih edebilirsiniz. Bu kadar karmaşıklığı ve çeşitliliği bir arada bulunduran eteklerin arasında kafanızın karışmaması imkânsızdır ama dikkat etmeniz gereken en önemli konu vücut tipinize uygun olan eteği seçebilmektir. İş ortamınız sebebiyle yüzlerce Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap arasından siyah ve düz bir eteği seçmek zorunda kalıyorsanız bu yazımız tam da sizin için yazılmış. Yazımızdaki adımları takip ederek vücut tipinize uygun eteği kolayca bulabileceksiniz ve elbise dolabınızda eteğe daha çok yer verebileceksiniz.

Pilili etek: Mini etek formunda dikilmiş ise spor aktiviteleri için mükemmellerdir. Diz hizasında iseler klasik bir görünüm kazanırlar ve birçok ortamda rahatça kullanılabilirler.
Mini ve mikro etek: kısa etekler
Balon etek: Belin hemen aşağısından balon gibi bir çıkıntı yaparlar.
Kalem etek: İnce ve dar yapıya sahip olan bu etekler genel olarak koyu renklerde olurlar ve dizin biraz üzerinden başlarlar. Bu özellikler kalem eteğin içinde hem şık ve rahat hem de harika hissetmenizi sağlayacaktır.
Evaze etekler: Bele tam oturan bu etekler, etek ucuna doğru volüm kazanırlar ve genişlerler.
Eteklik; Düz bir kumaş şeklinde olan bu etekler ipler yardımıyla bağlanarak vücutta sahip tutulurlar. Modellerine göre vücudun her yerini örten veya bir kısmında yırtmaç olan yapılara sahip olabilirler.
Çan etek ( A form etek ): Bu eteklerin şekilleri çana veya başka bir görüş ile a harfine benzer. Bu tip etekler herhangi bir boy uzunluğuna sahip olabilir.
Mendil etekler: Bu etek tipi düz bir yapıya sahip değildir. Mendil eteklerin etek ucu boyutları önde arkada veya yanda farklılık gösteririler. Bir diğer deyişle asimetrik bir yapıya sahiptir.
Balık etek: Dar bir bel yapısı, kalçalara doğru volüm kazanmaya başlayan bir etek gövdesi ve bileklere doğru daralıp ayaklara varınca dalgalar kazanan bir yapıya sahiptirler.

Eteklerinizi vücut tipinize göre seçin. Aşağıda anlatacağımız bilgiler genel olarak vücut tiplerini tanımlamaktadır. Sizin vücudunuz anlatılan bu vücut tiplerinden farklılık gösterme ihtimaline sahiptir çünkü insan vücudu belirlenmiş sabit ölçülerden meydana gelmemektedir.
Kısa beden boyu:  Kısa bir vücuda sahipseniz sizin için ideal etekler dar veya koni biçiminde olan veya a harfi şeklinde olan eteklerdir. A şeklinde etek satın alırken bu eteğin kumaşının kaskatı bir yapıya sahip olmaması gerektiğini aklınızdan çıkarmayın yoksa görünümünüz bu eteği giymenizle büyük bir darbe alacaktır. Giyeceğiniz eteğin uzunluğu dizinizde olmalıdır. Çok uzun veya çok kısa etekler şekilli bacaklara sahip olsanız bile  sizi olduğunuzdan çok daha kısa gösterebilir. Seçeceğiniz eteğin ön bölgesinde düğmelerin olması , ip yardımıyla vücuda bağlanan etekliklerin kullanılması , dikey çizgili desenli eteklerin ve yırtmaç kullanılması sizi olduğunuzdan uzun göstermeye yarayacaktır. Kaçınmanız gereken şey ise ne uzun ne kısa olan etekler olmalıdır.
Kalın bel bölgesi: Beliniz vücudunuzun diğer bölgelerine oranla daha kalınsa dikkati bacaklarınıza yöneltecek etekler kullanmaya çalışın. Ya tamamen uzun etekler giyin ya da mini etekleri tercih edin. orta boy eteklerden kesinlikle uzak durun , böyle etekler tüm ilgiyi belinize yönlendirecektir.

Kıvrımlı vücut hatları: Çan etekler ( A etekler ) veya ip yardımıyla bağlanan eteklikler sizin vücut tipiniz için en uygun eteklerdir. Yandan veya arkadan fermuarla kapanan etekleri tercih etmelisiniz. Ya düşük bir seviyede bulunan kemerleri kullanmalısınız yada hiç kemer kullanmamalısınız. Kalın bir beliniz varsa kullanacağınız eteğin kumaşının elastik bir yapıya sahip olması gerektiğini göz önünde bulundurarak etek satın alın. yatay çizgilere sahip , kalın kumaşlı , kutu şeklinde , pilili eteklerden kesinlikle uzak durmalısınız.
Geniş mide bölgesi: Kalem etekler ve çan etekleri tercih etmelisiniz. Kemer kullanımından , pilili eteklerden , yapışan bir kumaşa sahip dar eteklerden uzak durun. Bulunduğunuz ortama uygunsa eteklik kullanımı sizin için hem çok şık hem de rahat olacaktır.

Erkek tipi vücut: Bu vücut tipi için yazıda anlatılan bütün etek tipleri uygundur. Fakat bacaklarınızın çok ince olduğundan şikayetçiyseniz uzun etekleri tercih edin , kullandığınız uzun eteklerin mutlaka derin bir yırtmaca sahip olması gerektiğini aklınızdan çıkarmayın. Pilili etekleri terci etmek kalçalarınızı çok daha dolgun gösterecektir. Ayrıca volanlı etekleri ve kalın kemerleri de kullanabilirsiniz. Çok ince bir beliniz varsa kullandığınız kemer ile belinizi dışarıdaki insanlara şık bir şekilde lanse edebilirsiniz.
Büyük kalçalar: Basenli kadınlar nasıl giyinmeli? Geniş kalçalara ve basenlere sahip kadınların; çan etekler , az miktarda drapeye sahip etekler  kullanmak sizin vücut tipiniz için gayet uygundur. Etekler vücudunuzu pantolonlardan çok daha iyi gösterecektir. Diz hizasındaki , koyu renkli , dikine çizgilere sahip etekleri tercih etmelisiniz. Likralı kumaşlardan , volanlı etekler , kabarık Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap , kalçada detaylar barındıran etekler sizin giymemeniz gereken etekler listesinde en başta bulunmaktadırlar.
Düz kalça: Likralı ve dar etekleri tercih etmelisiniz.

Kısa bel uzun bacaklar: Düz ve düşük belli etekleri arayıp bulmalısınız. Kemersiz , yere yakın etekler sizin vücut tipiniz için uygun seçimler olacaktır. Kemerler bel çizgisi ve bacak arasındaki ayrımın azalmasını sağlarken , akışkan hareketli bir yapıya sahip olan kumaşlarda kısa bel bölgenizi kolayca saklayabilir. Eteğinizin üst çizgisinin hizasını bozacak her üründen kaçınmalısınız. Kalın ve yüksek kemerlerden , yatay çizgilerden kesinlikle kaçınmalısınız.
Geniş basenler: Az derecede piliye sahip , drapeli ve bol etekler tercih etmelisiniz. Likralı kumaşlardan uzak durmalısınız.
Kalın ayak bilekleri:  Kalın ayak bileklerine sahipseniz , bol ve geniş etekler kesinlikle sizin için biçilmiş kaftandır. Çok süslü , kabarık , etek ucu işlemeleri dikkati daha çok bileklerinize çekecektir bu nedenle bu tip kıyafetlerden kesinlikle uzak durmalısınız.


Paylaş delicious Paylaş digg Paylaş facebook Paylaş furl Paylaş linkedin Paylaş myspace Paylaş reddit Paylaş stumble Paylaş technorati Paylaş twitter
 

Benzer Konular

  Konu / Başlatan Yanıt Son İleti
0 Yanıt
839 Gösterim
Son İleti 16 Şubat 2008, 22:56:34
Gönderen: iğneci
0 Yanıt
968 Gösterim
Son İleti 24 Mayıs 2008, 23:13:31
Gönderen: MAT_ROCK23
0 Yanıt
474 Gösterim
Son İleti 17 Ağustos 2015, 16:26:30
Gönderen: photoman
0 Yanıt
379 Gösterim
Son İleti 05 Kasım 2017, 09:58:11
Gönderen: fyzyc
0 Yanıt
29 Gösterim
Son İleti 18 Eylül 2024, 13:47:02
Gönderen: Sendebiliyorsun